femei

Toti barbatii isi aleg femeia de langa el dupa anumite criterii, desi totul pare aleatoriu. Acestea sunt tipurile de femei de care toti barbatii fug.

Posesiva – este femeia care iti rascoleste prin tot trecutul tau. Iti analizeaza fiecare greseala savarsita vreodata. Si sa nu se mai intample sa gresesti, trebuie sa faci musai cum zice ea, ca daca nu… Este acel gen de femeie ce vrea sa iti controleze fiecare gest, decizie, felul in care mananci sau felul in care te imbraci.

Desfranata – genul de femeie ce te multumeste cu adevarat in pat. Veti ajunge sa puneti in practica fantezii la care nici nu ai visat. Insa, marea ei problema tine de faptul ca este foarte mandra de „talentul ei” si vrea sa le arate si altora.Daca iti doresti cu adevarat sa intemezi o familie cu ea, asigura-te de cateva ori ca masina ei se afla in locul de parcare de la locul de munca.

Nemultumita – este genul de femeie careia nu ii convine nimic din ce faci tu sau oamenii din jurul ei. Mereu va cauta nod in papura pentru orice banalitate oricat de mica. Agresivitatea este cea mai evidenta „calitate” a ei.

Obsedata – o nu, daca acest gen de femeie a pus ochii pe tine, tine-te bine, nu o sa scapi din „ghearele”ei. Este asemenea unui sarpe boa din jungla atunci cand isi doreste ceva. Dragostea se transforma repede in obsesie la ea si nu te astepta sa reusesti sa schimbi acest lucru.

Leave a Reply