barbati

Exista niste tipuri de barbati care desi arata foarte tentant, nu vor ajunge niciodata sa te iubeasca cu adevarat.

1. Barbatul care işi aminteste de tine o data pe luna. Este acel gen de barbat care nu se implica sentimental, dar te cauta odata la cateva saptamani dandu-ti viata peste cap. Ştie ca ai o slabiciune fata de el si ca mereu cand se va intoarce te va gasi. Fa-ti viata mai uşoara si refuza-l, pentru ca oricare din scuzele lui patetice nu dau dovada de iubire.

2. Barbatul care işi schimba atitudinea fata de tine in prezenta prietenilor sai. Atunci cand petreceti timp impreuna totul este minunat, e dragastos, copilaros, vrea mereu sa te tina de mana si sa te sarute. Insa, cand iesiti cu prietenii lui este rece, distant, de parca a apasat cineva pe un buton iar acesta s-a schimbat radical. Reprosandu-ti apoi ca orice gest tandru din partea ta il face sa para „slab” in fata prietenilor. Ei bine, desi se simte bine in compania ta, niciodata nu va ajunge sa te iubeasca cu adevarat.

3. Barbatul care nu a reusit sa se integreze in gupul tau de prieteni si caruia nici nu-i face placere sa incerce. Daca atunci cand cea mai buna prietena a ta are nevoie de tine sau eşti chemata sa petreci timp cu prietenii din copilarie, el iti reproseaza ca l-ai neglijat, atunci el nu este ceea ce iti trebuie. Va ajunge cu timpul sa fie un maniac al controlului si la baza acestui lucru cu siguranta nu este iubirea.

Leave a Reply