Turistii sosesc in numar mare in Canada, atrasi de numeroasele experiente ce pot fi traite aici, de simtul umorului canadian si de numeroasele atractii turistice.

 

Schimba aerul la Acadia. De pe coasta Acadiei ai posibilitatea de a observa cele mai mari maree din lume si formatiuni stancoase impresionante in golful Fundy. Acadia reprezinta locatia ideala pentru a vedea ursi, in special in Little, Big Bear Safari. Esti o persoana gurmanda? Acadia dispune de numeroase retete tipice pe baza de cartofi, somon si homar.

 

Calatoreste in timp in New Scotland. Inscris in patrimonial mondial UNESCO, orasul Lunenburg, ofer, conform organizatiei, cel mai bun exemplu de asezare coloniala britanica planificata in America de Nord. Poti admira case ce inca poseda farmecul de alta data, datand in secolul 18. daca timpul iti permite, poti face un pic nic in farul Cape Forchu care ghideaza vapoarele spre portul Yarmouth inca din 1840.

 

Plimba-te prin Vechiul Quebec. Cu un centru inscris in patrimoniul UNESCO, frumoasa capitala  a provinciei cu acelasi nume reprezinta o perla care te va face sa calatoresti cu cateva secole in urma. Admira hotelul Castel Frotenac care domina orasul si plimba-te pe stradutele inguste printre calesti si artisti de strada. Bijuteria istoriei, conform UNESCO, Quebec poseda cel mai vechi cartier din America de Nord, Petit Champlain.

 

Bucura-te de ambianta estivala la Montreal. Localnicii stiu sa petreaca si metropola principala dispune de o atmosfera aparte. Vara este sezonul muzicii la Montreal. Incepand cu data de 24 iunie are loc Sarbatoarea Nationala a Quebec-ului, urmata de o multime de festivaluri muzicale care umple strazile: Festivalul Folk, Fracofolies, festivalul electro Ile Soniq si Festivalul International de Reggae.

 

Descopera Ontario.  Daca ai vizita capitala Canadei, Ontario? aceasta merita sa fie vizitata iarna, cand Canalul Rideau se transforma in cele mai mare patinoar natural din lume cu o lungime de 202 kilometri. Cu ajutorul muzeului Civilizatiilor vei afla mai multe lucruri cu privire la istoria tarii. Pleaca mai apoi in vizitarea celui mai mare oras din Canada,  Toronto. In program: restaurante numeroase si o viata de noapte foarte activa.

 

Leave a Reply